Ervaringen

Elian Phaedra
Elian Phaedra
07:50 08 Nov 22
Soms heb je als ouder bij de opvoeding van je kind(eren) ondersteuning nodig. Voor zowel je kind als voor jezelf. Bij ingewikkelde problematiek is het veilig en fijn, voor ieder kind, om een vertrouwenspersoon en gids te hebben. Floor heeft mijn 2 jongetjes (na de onverwachte scheiding van hun vader met mij) op een prachtige manier leren omgaan met hun emoties. Ze heeft ze inzicht gegeven, rust in henzelf leren vinden, de weg naar acceptatie en verandering geleerd en hen meer weerbaar gemaakt. Als ouder heb je in de liefde voor je kind een soort gebruiksaanwijzing. Dat is een mooie basis. Floor heeft de 'tools' die je als ouder mist en nodig hebt om de wereld van je kind weer veilig en goed (mooi) te maken.Wij zijn weer gelukkig en in balans. En Floor heeft daar een hele belangrijke rol in gehad.
Mieke Doornbos
Mieke Doornbos
09:09 01 Oct 22
Wat is mijn dochter gegroeid in een paar maanden bij Floor. Altijd super lief ontvangen en spelenderwijs/ met veel creativiteit de dingen opgepakt. Ze ging er altijd met veel plezier naartoe want ze mocht er mooie dingen maken; maar ondertussen kwam ze thuis met allerlei handvatten om haar steviger in haar schoenen te laten staan.
Marlous Nacken
Marlous Nacken
20:01 29 Sep 22
We zijn bij Floor geweest voor onrust dat zich uitte in stress en frustratie bij beiden kinderen rond de leeftijd van 7/8 jaar. Het vertrouwen dat Floor wint van een kind om er vervolgens mee verder te kunnen bouwen aan balans en rust is echt heel bijzonder en knap. Onze dochter (nu 10) is duidelijk creatiever dan onze zoon (nu 8) die meer beweging/spel opzoekt: elk hebben ze een proces mogen ervaren van creativiteit op papier & materiaal én in beweging en spel. Waarbij bij onze zoon juist plezier kwam in creativiteit op papier en bij onze dochter vrijheid juist ook in spel. Beiden hebben zichzelf zo mogen terug voelen en vinden en daarmee keerde de rust als vanzelf terug in huis.Als bonus hebben we nu twee kinderen die hebben ervaren hoe het is om "hulp te krijgen" als je je niet zo lekker voelt: een levenswijsheid waar ze veel aan zullen hebben in de toekomst. Dank je wel lieve Floor!
Claudia
Claudia
14:48 24 Feb 22
Floor is een geweldige, professionele therapeut. Na de scheiding is onze dochter bij haar in therapie geweest. Dit hele proces heeft ze liefdevol met ons als ouders doorlopen. De veiligheid en het vertrouwen die Floor onze dochter destijds heeft gegeven zijn bouwstenen voor de toekomst. Nu gaat onze dochter met regelmaat een uurtje ‘knutselen’ bij Floor. Dit is voor haar een feestje. Dankjewel Floor voor al je geduld, vertrouwen en toewijding. Ik gun elk kind en ouder een Floor!!!
Angelique Rullens
Angelique Rullens
17:46 12 Feb 22
Floor is een professionele zorgverlener die een prettige en veilige ruimte creëerde voor onze dochter. Floor gaf de ruimte en handvaten die welkom waren voor het verwerkingsproces na onze scheiding aan zowel onze dochter als aan ons als ouders. Middels de creatieve therapie leerde onze dochter weer aanwezig zijn in haar lijf ipv haar hoofd.
astrid limburg
astrid limburg
15:27 09 Feb 22
Floor is een heel fijn en professioneel persoon. Ze werkt met veel liefde en geduld. Ze heeft mijn kinderen en mijzelf heel goed geholpen. Ook heeft ze ons geholpen met verdere hulp die nodig was. Dit was erg waardevol. Haar praktijk is een fijne en veilige plek. Ik ben nu niet meer bij haar onder behandeling, maar we kunnen nog steeds met haar overleggen. Ik ben heel dankbaar dat we een aantal jaar geleden bij floor terecht zijn gekomen.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader