Praktijk Floor

floor-van-loon

Praktijk Floor is opgericht vanuit een grote behoefte om kindgericht te werken. Geen grote instelling met elke afspraak een ander gezicht en lange wachttijden. Maar een vertrouwde, laagdrempelige en kwalitatieve omgeving waarin je als kind, als ouder(s), als mens gezien wordt in wat er werkelijk speelt en wat er nodig is.

Met aandacht (echte aandacht), vanuit nieuwsgierigheid (niet volgens protocollen), met inzet van de eigen-wijsheid (die zit in iedereen!) en met de focus op ontwikkeling.

Dé plek waar we kunnen werken vanuit ons hart en onze kwaliteiten in zetten om iedereen die langskomt te inspireren en motiveren het beste in zichzelf naar boven te halen.

Alle drie de therapeuten binnen Praktijk Floor zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Vaktherapie Antroposofische Grondslag (NVV-AG. Tot voorkort NVKT) waardoor we met regelmaat bij- en nascholingen volg en deel uitmaken van een intervisiegroep.
Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd en zorgt de registratie bij de NVV-AG er voor dat vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk is.