Tarieven

Het traject wordt op maat en in overleg aangeboden. Bij voorkeur wordt de praktijk doorgaans één keer per week 50 minuten bezocht.

Sessies Tijdsduur Kosten
Intake gesprek 50 min. € 83,-
Sessie 50 min. € 83,-
Telefonische sessie 30 min. € 49,-
Deze bedragen zijn inclusief materiaalkosten. Deze sessies zijn vrijgesteld van BTW.

 

Bij verhindering dient de gemaakte afspraak 48 uur van te voren te worden afgezegd. Bij annulering komt direct de mogelijkheid een nieuwe sessie in te plannen, dit hoeft niet.

In dat geval wordt het tarief voor de sessie niet doorberekend. Bij niet annulering of bij annulering binnen 48 uur voor de afspraak breng ik de sessie in rekening.

Vergoeding verzekeraars

Praktijk Floor is aangesloten bij de beroepsvereniging NVKToag (Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapieën op antroposofische grondslag). Veel verzekeraars vergoeden kunstzinnige therapie via het aanvullend pakket. Beeldende therapie valt onder de termen ‘vaktherapie’, ‘overige psychologische zorg’ of ‘alternatieve geneeswijzen’ / ‘paramedische zorg’.

Let op: het komt (helaas!) regelmatig voor dat wanneer er contact wordt gezocht met de verzekeraar het beeld ontstaat dat de vergoeding niet mogelijk is, terwijl dit vaak wel het geval is.

Neem daarom contact op via het formulier of stuur een appje naar: 06-37553322 en stuur je polis mee. Binnen no time krijg je de informatie die je zoekt en weet je of er vergoeding mogelijk is of niet.

*Je bent zelf verantwoordelijk voor het indienen van eventuele declaraties bij de zorgverzekeraar.